Tavaszköszöntő Jóga Szaunázással

 

A Dunakanyarban Kismaroson, távol a város zajátol elvonuló helyünkön, lehetőséget nyújtunk egy kis, feltöltődésre, méregtelenítésre.

MIÉRT JÓ RÉSZTVENNI?

Ez egy olyan nap lesz, amikor kikapcsolódhatsz a város forgatagából, jó emberek között fellélegezhetsz és talán egy kicsit letisztultabban látod majd magadat is és mindazt a szépséget, amit az élet ad. Természethez közel leszel, jó levegőt szívhatsz és lehet, hogy nem csak a pórusaid tágulnak majd, de egy kicsit a szemléleted, a tudatosságod is.

A lazulásban segítségül hívjuk a jóga és az ayurvéda ősi bölcsességeit, kihasználjuk a szaunázás testet-lelket átmosó hatását és közben könnyen, finom gyümölcsöket eszünk és forrásvizet iszunk, hogy egyre tisztábbak legyünk belülről is.

A végeredmény egy olyan nap, amikor úgy érezheted, könnyű és jó élni!

 

A Program

JÓGA

Vasárnap délelőtt kezdünk, egy 2 órás ayurvédikus jóga gyakorlással. A jógasort az Ayurvéda elvei szerint állítjuk össze, igazodva az adott nap környezeti hatásaihoz és az aktuálisan jelenlévők alkatához, állapotához. A kis létszámú csoport (max. 8 fő) egy kedves, családias hangulatot teremt, ahol mindenkire oda tudunk figyelni.

SZAUNA

Jóga után, mikor a méregtelenedés elindult, a vérkeringés felpezsdült akkor teszünk még egy ráadást a szaunában (3-4 kör 15 perces ciklusokban). Itt fizikai jóga gyakorlás nincs. Kizárólag a mentális folyamatokra figyelünk.

RELAX

Egy kevés frissítő után (gyógyteák, gyümölcs, forrásvíz) lezárásként vezetett meditáció, relaxáció, enyhe masszírozás következik a résztvevők választása szerint. Jóleső fáradtsággal belesüppedünk az alfa agyhullámok világába.

Ezzel a vezetett programok véget érnek, de a napnak még nincs vége. Egy kicsit áthangolva a testünket. Megérkezve önmagunkba egy új tudatállapotban kimegyünk a természetbe. Hegyet mászunk vagy a Dunaparton hallgatjuk a csendet.

A program a megadott időpontokban (2-3 hetente), rendszerint vasárnap kerül megszervezésre.

Következő időpont: 2015. március 29. vasárnap

Bejelentkezni itt tudsz!

A helyszín: