Agnisoma – Online Videók

Köszönjük! A megrendelésed sikeres volt.

 

Most küldtünk neked egy emailt a megadott címedre, amelyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat. Kérünk nézd meg most, hogy megérkezett e az email, és ha megindítod az utalást, arról mindenképpen értesíts bennünket. A feladó az emailben az agnisomainfo@gmail.com cím lesz, vagyis az Agnisoma Ayurvéda Központ.

Mi van, ha nem találom meg a levelet?

Ha nem találod az emailt, akkor mindenképpen nézd meg a spam mappában is. Ha Gmail-t használsz, akkor érdemes ellenőrizni a Social és Promotions füleket is, mert ott is landolhat az email. Ha megvan a levelünk, kérünk tedd az agnisoma címét a biztonságos feladók közé vagy csak simán a Contact list-be (kontaktlistába), hogy ne vesszenek el a további levelek.

Ha nem kapnál tőlünk emailt 1 napon belül, vagy valahol elakadsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Mi van, ha már korábban rendeltem és változatlanok az adataim? 

Ebben az esetben a következő bankszámlára történő utalással tudod rendezni a megrendelt oktatási anyag árat.

Figyelem, ilyenkor már nem kapsz újabb visszaigazolást emailben, a megrendelésedet az utalással teheted egyből érvényessé.

Utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Dr. F. Tóth István Attiláné

Számlaszám: 10918001-00000059-03150007 UniCredit Bank

IBAN: HU40 1091 8001 0000 0059 0315 0007

SWIFT/bic BACXHUHB

közleménybe: A teljes NEVED +  a TANFOLYAM elnevezése

Kérünk, hogy amennyiben külföldről utalsz, ügyelj arra, hogy lehetőség szerint pontos összeget utalj. A többletutalást nem tudjuk visszafizetni, ha pedig kevesebb pénz érkezik, akkor addig nem tudod megkezdeni a tanfolyamot, amíg a hiányzó összeg be nem érkezik. Éppen ezért mielőtt indítod az utalást érdemes lesz a bankodnál érdeklődni a pontos vonatkozó napi árfolyamokról. Köszönjük a megértésedet.

 

Az átutalással egyidejűleg és figyelemmel az ÁSZF rendelkezéseire tudomásul veszed, hogy a befizetett összeg visszatérítésére nincs lehetőség.

 

FONTOS!

Kérünk, hogy amint megindítod az utalást, légy szíves jelezz nekünk egy emailben, hogy figyelni tudjuk és mielőbb vissza tudjunk neked igazolni.

Amint az összeg megérkezett, megadjuk neked a hozzáféréshez szükséges engedélyeket. Az átfutás 24 óra.

A számlát az általad megadott email címre fogjuk eljuttatni.

Köszönjük, hogy minket választottál a tanuláshoz!

 

 

Namaste,

Gabi és az Agnisoma csapata