Online Jóga Videók

 

Tematikusan felépített online jóga videó tanfolyamok

 

Szeretnél eljutni egyről a kettőre a jógában? Haladni fokozatosan egy felépített struktúra mentén?

Akkor neked szólnak ezek a jóga gyakorló videók!

 

Önállóság

A jóga lényege az önállóság és a szabadság.

Az Agnisoma célkitűzése ez, hogy minél több ember tudjon önállóan, tanári segédlet és stúdióba járás nélkül is gyakorolni.

Ezek a videók ehhez adnak biztos alapokat, mert fokozatosan vezetnek be a gyakorlatok megértésébe.

Egyszerűség

A jógához nem kell sok minden. Nem kell hozzá semmilyen drága felszerelés, vagy gépek.

Elég hozzá egy kb. 2 négyzetméternyi szabad tér, egy kis idő, egy jógaszőnyeg és TE.

No meg nem árt tudni, mit csinálsz.

Itt ebben segítünk!

Hatékonyság

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz, ha pontosan megtanulod, mit hogyan kell csinálni, mit kell érezni az adott jóga ászanákban. A mi jelmondatunk, hogy a jóga nem külső forma, hanem belső érzet. A videókban mindig a légzést és az érzést hangsúlyozzuk. Nem arra bíztatunk, hogy utánozz, hanem hogy megértsd, mit miért csinálsz.

Építkezz fokozatosan és gyakorolj ésszel!

Az érthető és részletes magyarázatoknak köszönhetően hatékonyan elsajátíthatod a jóga mozdulatait és kiváltképpen a légzést, ami nélkül igazándiból nincs jóga. A részletes magyarázatok segítenek abban, hogy értelemmel mozdulj, így a sérülés lehetősége minimálisra csökken.

Ezek a jóga sorozatok tematikusan építkeznek és kezdőtől folyamatosan a haladó szintekig tervezzük a folytatást. Fontos megérteni, hogy “kocajógázással”, időnkénti óralátogatással nem fogsz soha igazán fejlődni. A másik dolog, hogy egy idő után nem érdemes váltogatnod a jógastílusokat sem, mert az megint ellentmondásos lesz és csak összekavarodsz.  Itt egy komolyan kiérlelt rendszerbe vezetünk be tudatosan és a saját tempódban.

Ne higgy el semmit, először próbáld ki a 12 napos MÁS Ráhangolódás programot. 

Hogy mi is az a MÁS jóga? Ayurvédikus alapokra és logikus anatómiára építő testgyakorlás és légzéstechnika. Lényege a testtudat fokozása és a légzésen keresztül a vitalitás megerősítése, az egészség megőrzése. A MÁS jóga a modern Mysore-i poszturális jógák mozgásaira épít, új rendszerbe foglalva azokat az Ayurvéda elveinek megfelelően.

 Aktuálisan elérhető jóga videó tanfolyamok: 

MÁS Ráhangolódás – otthoni jóga sorozat INGYENES

12 részes, összesen 120 perc hosszúságú videó sorozat, amely segít bepillantani a MÁS jóga mozdulatvilágába és segít megérezni milyen is az, amikor valóban a lélegzetből mozdulunk. A sorozat teljesen Ingyenes, feliratkozás után 30 napig elérhető.

Feliratkozáshoz kattints ide: MÁS jóga Ráhangolódás program

 

Jóga Alapok – Fokozatosan építkező tanfolyam kezdőknek

Alapozó jóga workshop 14 részes elméleti magyarázatokkal és 3 órányi gyakorló anyaggal, amely segít megérteni és tudatosítani a legalapvetőbb mozgásmintákat a jógában. A tanfolyam olyan apró trükköket mutat, amiket mindenkinek érdemes lenni ismernie, aki szeret mozogni, legyen szó sportolásról vagy jógáról. Ezek a mozdulatok és tartások segítik stabilizálni az ízületeket és hatékonyan megdolgoztatják az izmokat, elősegítve az egészség hosszú távú megőrzését. A videókban olyan magyarázatokat találsz, amelyekre egy átlag jógaórán nincs idő. Az anatómiai alapvetéseket gyakorlati feladatok teszik még testközelibbé, hisz a sorozat lényege, hogy elkezd belülről érzékelni a testedet. Olvass tovább! 

Jóga SOS, gyakorlatok a fájdalmak kezelésére és megelőzésére

Ez a sorozat egy tematikusan felépített “önsegély” otthonra, ha éppen “itt ott fáj valami”:. A jóga egyszerű gyakorlataival hatékonyan el is hárítható, vagy legalábbis enyhíthető egy akut fájdalom, hosszútávon pedig teljesen megszabadulhatunk a hétköznapi nyavalyáktól. A tanfolyam 6 szekcióból áll majd, fókuszban a fejfájás, nyaki problémák, emésztési gondok, derékfájás, hátfájás, hátsó comb merevsége, csípő problémák stb. Olvass a Jóga SOS sorozatról bővebben

MÁS Alap – gyakorló videók

A MÁS Alapképzés gyakorló sora egy hatékony segítség az otthoni önálló gyakorláshoz és ismerkedéshez a MÁS Alapképzés anyagával. A videóban bemutatott gyakorlatok erős középhaladó szintet feltételeznek.További információ és megrendelés