Online Jóga Videók

Ismerd meg az Agnisoma online jóga videóit!

 

Kinek szólnak ezek a gyakorló videók és online tanfolyamok?

Különösen akkor lesznek neked érdekesek ezek az online jóga videó sorozatok, ha te is abban hiszel, hogy az önállóság szabaddá tesz.

A jógához nem kell sok minden. Egy kb. 2 négyzetméternyi szabad tér, egy kis idő, egy jógaszőnyeg és TE. No meg nem árt tudni, mit csinálsz. Itt ebben segítünk!

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz azzal, ha pontosan megtanulod már az elejétől kezdve, hogy mit hogyan kell csinálni, mit kell érezni az adott jóga pózokban. A mi jelmondatunk, hogy a jóga nem egy külső forma, hanem egy belső érzet. A videókban mindig a légzést és az érzést hangsúlyozzuk. Nem az a lényeg, hogy leutánozd, amit a videókon látsz, hanem itt az lesz fontos, hogy megértsd, mit miért csinálunk.

Hatékonyság és biztonság az otthoni jógában is

Az érthető és részletes magyarázatoknak köszönhetően hatékonyan elsajátíthatod a jóga mozdulatait és kiváltképpen a légzést, ami nélkül igazándiból nincs jóga. A részletes magyarázatok segítenek abban, hogy értelemmel mozdulj, így a sérülés lehetősége minimálisra csökken.

Ezek a jóga sorozatok tematikusan építkeznek és kezdőtől folyamatosan a haladó szintekig tervezzük a folytatást. Ha ötleted, javaslatod, kérésed van, bátran írj nekünk a Kapcsolat menüpont segítségével. A MÁS jóga világában feltett szándékunk, hogy a jógát igazítsuk az emberhez és nem fordítva.

MÁS jóga – ayurvédikus jóga testre szabottan

Aktuálisan megrendelhető online jóga sorozatok:

 

MÁS Ráhangolódás – otthoni jóga sorozat (Ingyenes)

12 részes, összesen 120 perc hosszúságú videó sorozat, amely segít bepillantani a MÁS jóga mozdulatvilágába és segít megérezni milyen is az, amikor valóban a lélegzetből mozdulunk. A sorozat teljesen Ingyenes, feliratkozás után 30 napig elérhető.

Feliratkozáshoz kattints ide: MÁS jóga Ráhangolódás program

 

Jóga Alapok – Fokozatosan építkező tanfolyam kezdőknek

Alapozó jóga workshop 14 részes elméleti magyarázatokkal és 3 órányi gyakorló anyaggal, amely segít megérteni és tudatosítani a legalapvetőbb mozgásmintákat a jógában. A tanfolyam olyan apró trükköket mutat, amiket mindenkinek érdemes lenni ismernie, aki szeret mozogni, legyen szó sportolásról vagy jógáról. Ezek a mozdulatok és tartások segítik stabilizálni az ízületeket és hatékonyan megdolgoztatják az izmokat, elősegítve az egészség hosszú távú megőrzését. A videókban olyan magyarázatokat találsz, amelyekre egy átlag jógaórán nincs idő. Az anatómiai alapvetéseket gyakorlati feladatok teszik még testközelibbé, hisz a sorozat lényege, hogy elkezd belülről érzékelni a testedet. Olvass tovább!