Online jóga tanfolyamok

MEGRENDELÉS

Köszönjük, hogy az Agnisoma Online jóga tanfolyamait választod.

Az aktuálisan elérhető programokat az alábbi táblázatban találod:

Tanfolyam neve Hozzáférés Ár
MÁS Ráhangolódás 30 nap INGYENES
Jóga Alapok 3 hónap 8.000,-
Nyári Jóga 3 hónap 4.500,-
Jóga S.O.S. 6 hónap 16.000,-
KOMBINÁLT – Összes eddigi sorozat egybe 1 év 26.000,-

A kiválasztott tanfolyamot az alábbi mezők kitöltésével tudod megrendelni.

Kérünk vedd figyelembe, hogy jelenleg csak banki utalást tudunk fogadni. Az összeg beérkezését követően visszaigazolást küldünk és 24 órán belül azt követően beállítjuk a hozzáférésedet. Köszönjük a megértésedet!

Kedvezményes HOSSZABBÍTÁS

Ha hamarosan lejár az előfizetésed valamelyik tanfolyamra, akkor 50%-os kedvezménnyel kérhetsz hossszabbítást (a korábbi előfizetéssel azonos időtartamra) feltéve, hogy a hosszabbítás iránti kérésedet még legkésőbb az aktív előfizetésed lejárta előtt min. 5 napon belül, de legkésőbb a lejárat napján elküldöd nekünk. Ebben az esetben nem szükséges kitöltened ezt a megrendelőlapot megint, egyszerűen írj egy levelet az agnisomainfo@gmail.com címre, megadva, hogy melyik tanfolyamot szeretnéd hosszabbítani.

Figyelem! Egyszerre csak egy érvényes előfizetéssel rendelkezhetsz, így ha egyszerre szeretnél több programot is végezni, akkor ajánljuk a KOMBINÁLT előfizetést, amelynek hozzáférési ideje 1 év! Ez a legkedvezőbb kombináció, ha egy komplett és teljes tanfolyamra vágysz és szeretnél rendszeresen gyakorolni. A Kombinált programmal egy év alatt eljuthatsz a középhaladó szintre és alkalmas leszel a MÁS Alapképzés elvégzésére még akkor is, ha csak most kezdted a jógát. 

Kedvezmény korábbi megrendelőknek!

Ha 2017. szeptember 26-án aktív előfizetéssel rendelkezel, akkor ebben az esetben ha előfizetsz az új, most megjelenő Jóga S.O.S. sorozatra, akkor a korábbi létező előfizetésed megszűnik, viszont egyidejűleg a Jóga SOS időtartamára továbbra is elérhetővé válik. Ez praktikusan azt jelenti, hogy ingyen meghosszabbodik 6 hónappal a korábbi előfizetés az új előfizetés megkezdésétől számítva (tehát nem az eredeti előfizetés lejárati napjához képest!).

 

AJÁNDÉK valamennyi megrendeléshez

Bármelyik fizetős tartalom megrendelésével egyidejűleg az adottt előfizetés teljes időtartamára automatikusan hozzáférést kapsz a MÁS Ráhangolódás leckéihez is.

Az online jóga tanfolyamok megtekintéséhez internetnetre és mobileszközre vagy számítógépre lesz szükséged, no meg a saját kitartásodra.

A sorozatokhoz jó gyakorlást kívánunk!
Az Agnisoma csapata