Online jóga tanfolyamok

MEGRENDELÉS

Köszönjük, hogy az Agnisoma Online jóga tanfolyamait választod.

Az aktuálisan elérhető programokat az alábbi táblázatban találod:

Tanfolyam neve Hozzáférés Ár
MÁS Ráhangolódás 30 nap INGYENES
Jóga Alapok 3 hónap 9.600,-
MÁS Alap – gyakorlósor 3 hónap 6.000,-
Jóga S.O.S. 6 hónap 18.500,-
KOMBINÁLT – Összes eddigi sorozat egybe 1 év 30.000,-

A kiválasztott tanfolyamot az alábbi mezők kitöltésével tudod megrendelni.

Kérünk vedd figyelembe, hogy jelenleg csak banki utalást tudunk fogadni. Az összeg beérkezését követően visszaigazolást küldünk és 24 órán belül azt követően beállítjuk a hozzáférésedet. Köszönjük a megértésedet!

Kedvezményes HOSSZABBÍTÁS

Ha hamarosan lejár az előfizetésed, akkor 50%-os kedvezménnyel kérhetsz hossszabbítást (a korábbi előfizetéssel azonos időtartamra) feltéve, hogy a hosszabbítás iránti kérésedet még legkésőbb az aktív előfizetésed lejárta előtt min. 5 napon belül, de legkésőbb a lejárat napján elküldöd nekünk. Ebben az esetben nem szükséges megint kitöltened a megrendelőlapot. Egyszerűen utald át a megrendelni kívánt tanfolyam díjának a felét (az aktuális árakat a fenti táblázatban találod)  a következő számlaszámra:


Kedvezményezett neve: Dr. F. Tóth István Attiláné

Számlaszám: 10918001-00000059-03150007 UniCredit Bank

IBAN: HU40 1091 8001 0000 0059 0315 0007

SWIFT/bic BACXHUHB


Ha megtörtént az utalás, kérjük írj erről egy levelet az agnisomainfo@gmail.com címre és amint beérkezik az összeg, a lehető leghamarabb hosszabítjuk az előfizetésed!

Figyelem!

Egyszerre csak egy érvényes előfizetéssel rendelkezhetsz, így ha egyszerre szeretnél több programot is végezni, akkor ajánljuk a KOMBINÁLT előfizetést, amelynek hozzáférési ideje 1 év! Ez a legkedvezőbb kombináció, ha egy komplett és teljes tanfolyamra vágysz és szeretnél rendszeresen gyakorolni. A Kombinált programmal egy év alatt eljuthatsz a középhaladó szintre és alkalmas leszel a MÁS Alapképzés elvégzésére még akkor is, ha csak most kezdted a jógát. 

AJÁNDÉK valamennyi megrendeléshez

Bármelyik fizetős tartalom megrendelésével egyidejűleg az adottt előfizetés teljes időtartamára automatikusan hozzáférést kapsz a MÁS Ráhangolódás leckéihez is.

Az online jóga tanfolyamok megtekintéséhez internetnetre és mobileszközre vagy számítógépre lesz szükséged, no meg a saját kitartásodra.

A sorozatokhoz jó gyakorlást kívánunk!
Az Agnisoma csapata