Agnisoma képzések

Ismerd meg az Agnisoma képzési rendszerét!

 

Az Agnisoma egy ayurvédikus szemléletű jóga képzőközpont, ahol praktikus segítséget adunk Neked ahhoz, ha az otthoni gyakorlásodban szeretnél előre lépni, vagy éppen egészen komolyan, akár hivatásszerűen szeretnél jógával foglalkozni.

Alapoktól a jógaoktatásig

Egészen az alapoktól fogva elvezetünk a haladó gyakorlásig illetve a jóga tanári hivatásig. Különböző szinteken tanítunk, hogy hatékonyan tudj fejlődni a jóga tanfolyamainkon és különösen önállóan otthon.

Jelszavunk: személyes odafigyelés

A képzéseinken kifejezetten kis létszámú csoportokkal dolgozunk (max. 8-10 fő), hogy mindenkire legyen figyelmünk. Ez rendkívüli módon megnöveli a tanfolyamaink hatékonyságát, hiszen folyamatos személyes visszajelzés mellett sokkal jobban tudsz fejlődni.

Módszerünk: Ayurvédikus szemléletmód

Az Agnisoma összes képzését áthatja az Ayurvéda melletti elköteleződés, és a jógának az Ayurvéda szemszögéből való tanulmányozása.

Az Ayurvéda kifejezetten a hétköznapi ember igényeit veszi figyelembe és segít megismerni hogy Neked személyesen milyen jógagyakorlás, életmód, hivatás és táplálkozás lesz a legmegfelelőbb. Mi ebben hiszünk, hogy mindenkinek hasznos megtalálnia a saját útját legyen szó életmódról, jógáról, vagy az életünk nagy kérdéseiről.

Előre megszabott válaszok és utak nincsenek, mert mindenki MÁS!

Kinek ajánljuk az egyes tanfolyamokat?

MÁS jóga Alapképzés – Fokozd a testtudatodat! 

Ezt a kurzust kifejezetten akkor ajánljuk Neked, ha kész vagy arra, hogy a jóga gyakorlásodat egy intenzívebb, haladóbb szintre emeld.

A kurzus alapvetően arra készít fel, hogy otthon önállóan tudj gyakorolni és fejlődni. Szerintünk ettől lesz valaki igazán haladó, hogy képes valamit önállóan, rendszeresen, figyelemmel és kitartóan gyakorolni. Az igazi fejlődésnek ez az alapja.

Az alapoktól építkezünk, és a MÁS jóga sorozatában megtalálható legismertebb ászanákon keresztül végigvesézzük, hogy mikor mit is kellene éreznie a testednek ahhoz, hogy egy igazán hatékony gyakorlásod legyen.

Jógaoktató képzések 

Kifejezetten azoknak ajánljuk, akik konkrétan jógaoktatással szeretnének foglalkozni a közeljövőben. Az Agnisoma jógaoktatói kurzusai nagyon praktikusak, a legnagyobb fókusz a gyakorláson van és az oktatói készségek (instruálás, igazítás, órán való jelenlét, önbizalom, tanári hang stb.) fejlesztésén.

A jógaoktató tanfolyamra kifejezetten akkor érdemes jelentkezned, ha valóban oktatni szeretnél. Az Agnisoma Oktatóképzés mellett a jövőben oktatói továbbképzéseket is tervezünk.

A MarmaYog Alapképzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy teljesen különleges, a hétköznapi értelmezéstől teljesen eltérő jóga módszert tanulni. A MarmaYog egy nagyon egyszerű, de mégis nagyon hatékony jógikus módszer, amely egyenesen a Himalájából érkezett hozzánk Dr. Sumit Kesarkar gyűjtőmunkájának köszönhetően.

A MarmaYog gyakorlása semmi máshoz nem hasonlítható. Egy archaikus tudás modern kori összefoglalása, amely kifezetten azoknak szól, akiknek nincs türelmük napi 20 percnél többet gyakorolni és nem kifejezetten érdekli őket a testtartások komplexitása, hanem az egészségük megőrzése számukra a fő szempont.