MÁS Jóga Haladó képzés

Érezz rá az Energiáidra!

MÁS jóga Haladó képzés – Kihívás, Tapasztalat, Elmélyülés

A MÁS Jóga Alapképzésen elsajátítottak továbbfejlesztése. Haladás előre a gyakorlásodban és az egyéni fejlődésedben. Egy izgalmas előrelépés a MÁS jóga világában.

Az élet egy folyamatos változás, ha megállsz és stagnálsz, akkor ennek előbb-utóbb negatív következményei lesznek. Semmi sem mozdulatlan, csak a halál. Kezdj el Élni!

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

– MÁS Alapképzést végzetteknek

– 2015-ben vagy korábban Agnisoma Oktatóképzést végzetteknek

Ha ezek egyikébe sem tartozol, akkor se keserdj el! Kezdd el nálunk a tanulást a MÁS Alapképzésen.

MÁS Alap + MÁS Haladó

A MÁS Alapképzés és a MÁS jóga Haladó képzés dátumai egymást közvetlenül követik, így egyből mind a kettőre is jelentkezhetsz. Részletek az alábbiakban.

Mi lesz a képzés fókusza?

A MÁS Haladó képzésen a cél az lesz, hogy megérezd és megértsd, hogyan kapcsolódik össze a lélegzet és az energia. Az Alapképzésen a testtudattal foglalkoztunk és még csak ismerkedtünk a légzés csodájával.

A Haladó képzésen csavarunk egyet a nehézségi fokon:

  • új ászanák tanulásával,
  • a beszélgetések komolyságával és
  • a pranayama gyakorlatok elmélyítésével.

Miből áll a MÁS Haladó képzés?

1. Megtanuljuk a MÁS jóga 2-es sorozatát

Ez egy haladó sorozat, amelyben építve a MÁS jóga alapsorozatával elért állóképességre, fejleszteni tudod a fizikai teljesítményedet. Teljesen egyedi ayurvédikus sor, amely nagyszerűen fejleszti az egyensúlyérzéket és segít felkészülni a nyugodt ülésre. Igazán energikus gyakorlásra számíthatsz, amely tökéletesen erősíti az izomzatodat és fokozza a medencéd nyitottságát.

2. Ászana (testtartás) technika

A 2-es sorozat ászanáinak részletes kielemzése, hogy azokat hatékonyan és biztonságosan tudd otthon is végezni. Egyben ismételjük a test anatómiájáról a MÁS Alapképzésen megtanultakat, bővítve azokat új alkalmazási lehetőségekkel.

3. Mélyülés a jóga filozófiájában – önismereti beszélgetések

Az Alapképzésen még csak ismerkedtünk a fogalmakkal és a jóga világával.

A Haladó képzés segít fokozni a megértést és olyan izgalmas témákat feszeget, amelyek a legújabb jóga és tudományos kutatások irodalmát feldolgozva a legizgalmasabb összefüggésekre hívják fel a figyelmedet, különösen az energiák és a szexualitás valamint a kiteljesedés témaköreiben.

Dogmáktól mentesen olyan értékes információkat kaphatsz, ami lehet, hogy teljesen új alapra helyezi nemcsak a gyakorlásodat, de a mindennapi gondolkodásodat is.

Különösen sokat foglalkozunk majd a Tantrikus filozfiákkal és a női és férfi princípium megjelenésével a jógában. A cél, hogy a jógában egyre inkább megélhessük a saját magunk teljességét nőként, férfiként, és hogy elengedjük a szexuális blokkokat és az ítélkezést. A lelkünk a nemiségen túl van, viszont ahhoz, hogy a fizikai világban hatékonyan és kiegyensúlyozottabban, egészségesebben tudjunk létezni, nagyon fontos, hogy megfelelő módon ki tudjuk nyilvánítani és meg tudjuk élni a nemiségünket.

4. Pranayama és meditációs gyakorlás

Építve a MÁS Alapképzés pranayama technikáira folytatjuk a mélyülést az energiák világában. Egyre hosszabb és elmélyültebb gyakorlásra számíthatsz, amely megedzi az idegrendszeredet.

Jelentkezési feltételek

A jelentkezés feltétele:

– a MÁS jóga Alapképzés sikeres elvégzése, vagy
– a 2015-ös évi vagy annál korábbi Agnisoma Oktatóképzéseken való részvétel.

Ha még nem végeztél MÁS jóga Alapképzést:

Intenzív tanulási lehetőségre hívjuk fel a figyelmedet:

MÁS Alap + MÁS Haladó

Időben egymást követi a soron következő MÁS Alapképzés és a MÁS Haladó képzés. Ha elég elszántnak érzed magad, lehetőséged van jelentkezni mind a két képzésre egyidejűleg. Ehhez nem kell kitöltened mind a két jelentkezési lapot, elég, ha a MÁS Alapképzés jelentkezési lapján az utolsó két mezőben jelzed, hogy egyszerre szeretnél mind a két szintre jelentkezni.

Képzési időpontok

Következő képzés 2018 tavasszal várható

 

 

 

 

Mit mondanak, akik már elvégezték a tanfolyamot?

Számomra mindig különleges amikor az Agnisomában gyakorolok, tanulok, mert ott nincs mellébeszélés, kifogáskeresés, alibizés, csak a vegytiszta JELENLÉT.

Magammal foglalkozom úgy, hogy közben érzékelem a többiek jelenlétét. LÉLEGZEM, élvezem az új tapasztalatokat. Jó volt ezeket olyan nőtársakkal megélni akik már megjárták a hadak útját. Jó volt tőlük is tanulni, az ő nézőpontjaikkal azonosulni.

Kellett mindehhez nekem a MÁS Alapozás, nélküle nem hiszem, hogy vevő lettem volna erre.

Ajánlom a MÁS Haladót mindazon nőtársaimnak akik élvezettel vetkőzik le mindennapos álcáikat és szerető szemekkel néznek bele a tükörbe, elégedetten szemlélik meg benne önmagukat.

Szeretem benned Gabi a keresésed, ahogy önmagad kutatod és ahogy megosztod velünk tapasztalataidat, kutatásaidat, ahogy rácuppansz egy számodra érdekes témára és kivesézed.

Köszönöm!

Kívánom hogy ez a sok-sok tapasztalat, élmény eljusson minden erre nyitott nőtársamhoz. Tapasztalja meg minél több nő a medencéjében rejlő erőt!

Schulteisz Réka

Pilates és Alexander tréner, jógaoktató, Test-Tudat Stúdió

Jelentkezés

Kérünk, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot figyelemmel a jelentkezési határidőkre.

Figyelem! A Jelentkezési lap kitöltése a részvételi díj megfizetésére vonatkozó kötelezettségvállalásnak minősül. A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy részedre az Agnisoma a programjaival kapcsolatban a későbbiekben tájékoztatást küldjön.