MÁS Alap – gyakorlósor az otthoni ászanázáshoz

 

Ez a videó azokat a gyakorlatokat foglalja össze egy sorozatban, amelyeket a MÁS Alapképzésen részletesen tanulunk. Fontos tudatosítani, hogy a videóban látott gyakorlatokban rengeteg olyan kis apróság van, amelyeknek a bemutatására képtelenség lenne vállalkozni így online formátumban, hiszen a MÁS Alapképzésen egy-egy gyakorlattal akár órákat is eltöltünk és egyenként igazítjuk azokat a résztvevők adottságainak megfelelően. A MÁS Alapképzés lényege, hogy megtanuljuk megérezni a helyes mozgásmintáinkat, ennek megértéséhez, tudatosításához pedig idő és odafigyelés kell, és talán még fontosabb, személyes kapcsolat.

Arra viszont kiváló ez az anyag, hogy, akik már ilyen képzésen részt vettek, könnyedén feleleveníthessék a gyakorlatokat, akik pedig teljesen újak a MÁS világában, azok számára ez a videó egy lehetőség a betekintésre.

A videó egy 60 perces gyakorlatsort tartalmaz, emellett a gyakorlás blokkjait külön videókban is megtalálhatod (összesen 9 rövidebb videó), ami segít abban, hogy a gyakorlatokat változatosan és ésszerűen tudd variálni. Ehhez is ad iránymutatást a sorozat.

AJÁNDÉK MEGRENDELŐKNEK!

A tanfolyamra történő előfizetés időtartamára továbbra is hozzáférést kapsz a MÁS Ráhangolódás leckéihez, így plussz 12 leckét illetve 2 órányi jóga gyakorlást ajándékba adunk.

 

Praktikus részletek

A tanfolyam az előfizetés kezdetétől számított 3 hónapig elérhető. 

A tanfolyam ára: 6.800,- Ft