12 napos MÁS Ráhangolódás

 

Kedves Lelkes Jóga gyakorló! Köszöntelek a MÁS jóga 12 részes Ráhangolódás programon. A program anyagait a bejelentkezés után éred el. Kérlek a részvételhez jelentkezz be a kiküldött emailben foglaltak szerint! Namaste!

 

Kérlek kattints a megfelelő napra a videók megtekintéséhez!

GY.I.K. – Gyakran Ismételt kérdések

 

A programmal kapcsolatos Gyakori Kérdéseket (GY.I.K.) itt találod. Ha kérdésed van, tedd fel bátran a kommentekben.

Hasznosnak találod a videókat? Támogasd a lehetőségeid szerint a munkámat!

 

Évek óta csak a jógával foglalkozom. Járom a világot, tanulok, csak erre költök. Olyan jógát szeretnék adni a magyar közönségnek, ami világszínvonalú és különleges, ami gondolkodásra és helyes anatómiai mintákra épül. A célom, hogy megtanulj valóban egészségesen mozdulni és minél kevesebbet sérülj. Ez sajnos ma ritkaság a modern jóga világában. Ha már gyakoroltál máshol, akkor talán Te is érzed, hogy a MÁS jóga gyakorlása nagyon MÁS mint amit egy jógaórán megszoktál.

Számomra megosztani ezeket a videókat érték. Ingyenesen teszem, mert azt gondolom, hogy mindenkinek fontos lenne az értelmes napi mozgás. Ez az én ajándékom Neked.

Ahhoz, hogy ezek a videók elkészülhessenek nem kis anyagi befektetésre volt és van szükség. Nemcsak a minőségi tanulás és folyamatos fejlesztés (indiai utak, világhíres tanárokkal való találkozások), de a minőségi videók elkészítése is rengeteg idő, energia és pénz befektetését igényli.

Főállású, szabadúszó jógaoktatóként az év felében tanulok, a másik felében oktatok, kis létszámú csoportokkal dolgozom, tehát szűkös forrásokból gazdálkodok. Ha úgy érzed, hogy hozzád adtak ezek a videók és van rá módod, akkor kérlek támogasd a további tevékenységemet.

Köszönöm!

F. Tóth Gabriella