Marma Yoga elvonulás – Jelentkezési Lap

Amennyiben szeretnél jelentkezni a marma yoga elvonulásra kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot és küldj egy portréképet

magadról a következő e-mail címre:

agnisomainfo@gmail.com

Jelentkezési határidők:   Júniusban: 06.30-07.03.

                                           Júliusban: 07.28-07.31.

 

FONTOS TUDNIVALÓK!

 

Kérünk csak akkor jelentkezz az elvonulásra, ha az alábbi feltételeket el tudod fogadni és azokat tiszteletben tudod tartani.

 

MARMAYOG – Fontos tudnivalók
 
  1. MarmaYog elvonulás nem egy jóga oktatói továbbképzés. Itt amit megtanultok az személyes használatra szól elsősorban és semmilyen módon nem ad nektek alapot, tudást ahhoz, hogy ezt más gyakorlással, terápiával keverjétek, vagy a módszert tanítsátok. Az Agnisoma csak arra van képesítve és felhatalmazva, hogy a legalapvetőbb technikákat megossza veletek annak érdekében, hogy napról-napra személyesen fejlődni tudjatok.
  2. A MarmaYog rendszere teljesen más iskolát, filozófiát követ, mint a hagyományos, Magyarországon jelenleg elérhető jógaiskolák. Így más jógairányzatok tanításaival, gyakorlataival való keverése váratlan, kiszámíthatatlan eredményeket hozhat. Ezért mi nem vállalunk felelősséget, így nektek sem tudjuk jó szívvel ajánlani, hogy bármilyen más tanításba azt integráljátok. A MarmaYog rendszerét lehet bizonyos időszakokban más jógák és sportok mellett is gyakorolni de csak úgy, ha a gyakorlások egymástól időben határozottan elkülönülnek. 
  3. Az Ayurvédikus iskolákon belül is sok különbség van és a MarmaYog ebben sem tartozik a fő csapásirányba. Teljesen más oldalról közelíti az egészséget, mint a klasszikus doshikus felfogások.
  4. A MarmaYog gyakorlása ahhoz hogy eredményeket hozzon rendszeres és legalább egy ideig (min. 1 hónap) kizárólagosságot igényel. Ez egy jó mutatója amúgy is annak, hogy mi hogy működik. Tehát, ha van most jelenleg olyan rendszeres akár jóga, akár spirituális gyakorlásotok, amit sadhanaként végeztek (pl. beavatás vagy elköteleződés alapján), akkor arra kérünk fontoljátok meg, hogy képesek, hajlandóak vagytok e annak felfüggesztésére legalább egy hónapra.

A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárúlsz ahhoz, hogy a részedre az Agnisoma programjairól illetve a marma yoga képzésekről tájékoztatást küldjünk.