Egyéni Jóga konzultáció

Figyelem! Az egyéni konzultációra legközelebb 2018 tavasszal lehet bejelentkezni! 

– Éppen most ismerkedsz a jógával és szeretnél olyan ismereteket szerezni a saját testedről, amelyek birtokában akár később könnyebben becsatlakozhatsz egy csoportba

– Elkezdhetsz otthon önállóan jógázni.

– Haladó jógásoknak is nagyszerű lehetőség, főleg, ha már belefáradtak egy adott rendszerbe, sorozatba, akár már érzik a túlhajtott jógázás mellékhatásait magukon

– Sérülés után remek lehetőség a rehabilitációra

– Mindazok számára tökéletes megoldás, akik eddig elriadtak a jógától, vagy egyedül nem mertek volna elmenni egy jógaórára.

Itt találsz meg vagy jelentkezhetsz be

A már nálam jártak mondták

Beszéljenek azok akik mindezt már kipróbálták

“Nagyon hasznosak voltak a Yoginigabival eltöltött privát jógaszeánszok, mert így tényleg tudom, hogy az egyes gyakorlatok hogyan hatnak rám, illetve mely gyakorlatokra van igazán szükségem. Gabi az egész embet nézi, ettől valóban ajurvédikus ez a jóga, a táplálkozási tanácsoktól elkezdve, nemcsak a test de a lélek és a szellem is egységbe kerül nála. Nagyon profi és alapos munkát végzett rajtam, ha te is szeretnéd megkapni a te személyre szabott “jógautadat”, nála a helyed!”

Dosso Gabi

gasztronómus, kreatív catering

“Csak az értheti meg mitől annyira MÁS, és különleges Gabi, és az ő jógaoktatása, aki már járt nála. Át kell élni, érezni. Ő egy IGAZ gyöngyszem. Hálás vagyok a sorsnak, hogy rátaláltam, és vele végre megismerhettem a jógaoktatásnak azt a módját, amilyennel azelőtt még soha nem találkoztam; de mindig is vágytam rá.”

Kneitner Erika

Világutazó

“2014 elején kerestem meg Gabit, fizikai jellegű panaszokkal. Találkozásunk előtt igyekeztem végig olvasni, megnézni a vele készült interjúkat, előadásokat, és kifejezetten imponált nekem a személyisége, elkötelezettsége és széles körű tudása. Örömmel mondhatom, hogy nem csalódtam, sőt, nagyon sokat jelentettek azok az alkalmak, amelyeket végig dolgoztunk. Természetesen holisztikus megközelítésben kezelte a problémámat (az akkori élethelyzetemet), és a jóga gyakorlatok mellett kaptam bőven tanácsokat az étkezésemmel, életmódommal kapcsolatban is. Mindvégig azt éreztette velem, hogy ha komolyan kitartok a kúra alatt, akkor mindenképpen lesz javulás. Megbízható, komoly tudással rendelkező szakembernek tartom, akire bátran rábízhatja magát az ember. Példaértékű a saját szakmájában, csak ajánlani tudom.”

Móricz Emese

tréner, executive és team coach